FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 15 december 1999

PSV verslaat Ajax: 1-3

PSV heeft vanavond in de ArenA opnieuw niet verloren. Op niet mis te verstane wijze werd het zwalkende Ajax van Jan Wouters dieper het zompige gras van Amsterdam ingeduwd. Doelpuntemaker was, wie anders, Ruud van Nistelrooy. Hij scoorde in de 37e minuut na een voorzet van Rommedahl.
De tweede goal, in de 45e minuut, was een schoonheid: hij omspeelde Verlaat, Knopper weigerde in te grijpen, kwam met een gelukje langs Winter terwijl Nieuwenburg toekeek. Vervolgens prikte Neerland's topscorer (22 goals) de bal langs Grim.
Vlak na de thee maakte Van Nistelrooy een einde aan alle illusies van de Amsterdammers door vrij in te koppen na een voorzet van Bruggink, duie de geblesseerde Nilis in de basis verving. In de 57e minuut maakte Richard Knopper, na een breedtepass van Machlas, de 1-3. 7 Minuten later kreeg Van Halst zijn tweede overtreding na een charge op Bruggink.
Er werd bepaald niet kinderachtig gespeeld trouwens. Zo schopte Van Bommel Van Halst ongenadig onderuit en bleef hem een (rode?) kaart bespaard. Verder gingen Nikiforov, Reuser en Chivu felle tackles aan.

De wedstrijd viel op door een behoorlijk aantal kansen, voornamelijk veroorzaakt door zeer matig verdedigen.
Zo kon Van Nistelrooy al na 26 seconden (!!) vrij voor Grim overschieten. Verder kreeg Vogel in de tweede helft binnen 1 minuut twee keer een identieke volleykans na amateuristisch verdedigen door de Ajax-defensie. Op de overwinning van de Eindhovenaren was derhalve niets aan te merken.

5ive Scott verloofd!

5ive-zanger Scott Robinson is verloofd met zijn vriendin Kelly Oaker. Hij kent zijn vriendin al ruim 2 jaar en hun relatie is dusdanig goed dat ze nu verloofd zijn. De andere mannen van 5ive wist van niks want Scott had het geheim gehouden. Scott heeft waarschijnlijk genoeg geld verdiend met 5ive; hij kocht een ringetje van maar liefst 45.000 piek. Er is overigens nog geen trouwdatum bekend gemaakt.


BB ontknopings-nieuws

Om iedereen na 30 december te helpen om een post-BigBrother-trauma te voorkomen zal Veronica in januari 2000 nog 4 maal een donderdag-avond uitzending houden. Die zullen laten zien hoe het de hoofdrolspelers bij hun terugkeer in 'the real world' zal vergaan.

De laatste uitzending is op 30 december. Het begint om vijf over negen en duurt maar liefst tot half een. Deze drieëneenhalf uur (!) durende uitzending moet een waar spectakel worden. Alle oud-bewoners zullen in de studio aanwezig zijn, uiteraard zijn ook de families en vrienden van de nog overgebleven 3 personen er. Ook zullen er camera-ploegen aanwezig zijn in de woonplaatsen van de 3 overblijvers. Veronica zal alles uit de kast halen om deze 'spannendste uitzending van het jaar' zo groots mogelijk te laten verlopen.

Celstraf voor kersenbonbons

Een Fillipijn is in Saoudi Arabië veroordeeld tot vier maanden cel en 75 zweepslagen. De man had namelijk alcohol in zijn bezit, daar streng verboden, zonder dat hij het zelf wist.

Wat was nou het geval? De man werkte in Saoudi Arabië en was op vakantie geweest in zijn vaderland. Op de terugreis had hij tijdens een tussenstop in Bahrein een doosje chocola gekocht. Bij de douane in SA werd hij aangehouden, de bonbons bevatten namelijk alcohol.

Hakkie Takkie, weg zakkie

Het zal Amerika niet wezen Gratis chirurgisch omgebouwd worden van man naar vrouw, maar dan wordt het hele 'ontzakkingsproces' wel live op het internet gezet En u raad het al; indien je het 'hakkie Takkie, weg zakkie' wil volgen, zal je eerst 20 piek moeten lappen. Er moeten toch zeer veel vreemde vogels zijn, die dit betalen, want een gemiddelde verbouwing kost toch al snel tussen de 50.000 en 100.000 gulden.

lees hier verder

Paul breekt record

Het begon voor Paul McCartney allemaal 38 jaar geleden in een keldertje in zijn geboorteplaats Liverpool. Twee jaar lang stond hij regelmatig met the Beatles op de planken van de legendarische Cavern. En gisteravond keerde hij voor het eerst in 36 jaar terug naar zijn 'roots'. Gezien de beperkte ruimte konden slechts 300 fans het concert bijwonen. Maar liefst 3 miljoen mensen zagen het historische optreden met onder anderen Dave Gilmour van Pink Floyd via Internet.

lees hier verder.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
special
Random Pics van de Dag #1271
©FOK.nl e.a.