FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 9 oktober 1999

Internet nestelt zich in huishouden

Gisteren heeft de Webwereld een artikeltje online gegooid over de samenwerking tussen Ericsson en Electrolux. Ze zijn van plan om het hele huis aan te gaan sluiten op het internet.
"De twee bedrijven voorzien voor iedere woning een 'huishoudelijke portal' waarop de aangesloten apparatuur is samengevoegd. De E-box, een soort mini-server, wordt het kloppend hart van het 'genetwerkte' huis. Via een scherm dat is ingebouwd in de koelkast - de keuken is volgens e2-home nu eenmaal het centrum van het huishouden - kan de aangesloten apparatuur bediend worden. Inloggen via internet en de mobiele telefoon kan ook. De eigenaar kan dan bijvoorbeeld het koffiezetapparaat opdracht geven twee cappuccino te bereiden of de temperatuur in de vrieskist controleren."
en
"Wanneer de bakboter op is, bestelt de koelkast zelf een nieuw pakje bij de online supermarkt."
Nou, we zitten er al op te wachten...
Check het hele, vrij lange artikel, hier

Olivia Newton-John bedelt ?

Olivia Newton-John bedenkt zich 21 jaar na dato dat ze eigenlijk wel meer royalties had mogen krijgen voor haar aandeel in de film 'Grease'.
Ze klaagt nu de film en platenmaatschappij aan voor een slordig half miljoen. Reden hiervoor: John Travolta zou meer betaald krijgen dan zij en dat zou haar alleen vorig jaar al $150,000 (3 ton ongeveer) aan royalties hebben gekost.

Wat mij waarschijnlijker lijkt is dat ze gewoon ff zonder poen zit en op deze manier makkelijk even wat centjes binnen te kunnen slepen. Ik zou geen andere reden kunnen bedenken waarom ze er ANDERS 21 jaar over doet om deze eis naar de rechter te brengen.

Michael Jackson gaat scheiden

Michael Jackson en zijn tweede vrouw - de voormalig verpleegster Debbie Rowe, zullen na bijna drie jaar huwelijk weer UIT het huwelijksbootje stappen.

Debbie Row vroeg de scheiding aan vanwege het feit dat zij en Michael Jackson al sinds Juli gescheiden leefden.

"Michael and Debbie remain friends and they ask that the public respect their desire not to further comment or speculate upon the reasons for their decision," zei Rubenstein, Michael's persvoorlichter.

Lees HIER het hele verhaal.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.