Samsung Galaxy S9 kopen maar te duur? Met deze tricks niet meer!

Over een tijdje is het alweer zover: de lancering van de Samsung Galaxy S9. Het klinkt nog ver weg, maar rond maart 2018 zal het nieuwe paradepaardje van Samsung zich tonen. En daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk bij zijn. Maar uit ervaring blijkt: hoe nieuwer het toestel, hoe duurder. De lancering van de iPhone X was dan ook een verrassing, omdat het toestel maar liefst 1159 euro kostte. Hoe kun je er voor zorgen dat je genoeg geld bij elkaar hebt gespaard om dat mooie toestel makkelijk te kunnen kopen?

Maandelijks besparen met Sim Only

besparen

Als je abonnement is afgelopen kun je een sim only abonnement afsluiten. Hiermee betaal je alleen voor je bundel en niet voor je toestel. Voor maar 15 euro heb je al een complete bundel bij elkaar. Dat scheelt een hoop geld in de maand! Zo kun je geld besparen en dit aan te kant zetten voor de nieuwe Galaxy S9. Heb je al een goedkope Sim Only? Bekijk wanneer die afgelopen is en zet hem stop op het moment dat je genoeg geld hebt gespaard voor de nieuwe Galaxy S9.

Oud toestel inruilen

inruilen

Vraag nog snel een goed hoesje voor onder de kerstboom, want een goed werkende telefoon is nog steeds veel geld waard. Maar als er deuken en scheuren in zitten niet meer. Bescherm je huidige telefoon nog goed zodat je deze voor een mooi prijsje kunt doorverkopen. Een telefoon verkopen kan op verschillende plekken. Ook Apple doet tegenwoordig mee aan een actie waarin je geld terug kan krijgen voor je oude Apple toestel of device.

Sparen

Sparen

Spaar vanaf nu een x bedrag per maand. Spaar het op een plek waar je zelf niet bij kan komen! Bijvoorbeeld bij je ouders, je vriend/vriendin of in een dicht spaarvarken. Zo kun je iedere maand het x bedrag sparen en wanneer je genoeg denkt te hebben maak je het spaargeld beschikbaar.

Extra tip: los een deel van je toestel af

Aflossen

Wanneer je gaat voor een Sim Only abonnement, betaal je het toestel in één keer af en houd je een laag maandelijks bedrag over. Heb je nog niet genoeg gespaard om het hele toestel af te betalen? Dan kun je er alsnog voor kiezen om een gewoon abonnement af te sluiten. Echter kun je ook al een deel van je toestel afbetalen zodat je maandelijkse lasten bij een abonnement lager worden.