FOK! Wat een weer: zonnig en iets koeler

Vanmorgen vroeg is het op veel plaatsen nevelig met vooral in het noordwesten ook enkele mistbanken. Verder komen er vanmorgen plaatselijk ook wolkenvelden voor, maar verder is er veel ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het Waddengebied tot 23°C in het zuidoosten. De wind is overwegend matig uit richtingen tussen noord en oost.

Komende nacht is het vrijwel onbewolkt en in het noorden kan er opnieuw nevel en grondmist ontstaan. De minima liggen tussen -1°C in het noorden en 8°C in het zuidwesten. De wind is oost tot noordoost en is zwak tot matig.

Vrijdag overdag is er sluierbewolking waar de zon over het algemeen gewoon doorheen schijnt. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het Waddengebied tot 21°C in het zuiden. De wind is oost tot noordoost en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Ergens in Nederland (Foto: Interpretatie)
Ergens in Nederland (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.