Blonde lesbi (26) breekt kaak ex (28) in ruzie

Een lesbische relatie tussen twee niet bepaald onooglijke lesbiënnes is nogal uit de hand gelopen. Dat meldt het immer betrouwbare Engelse rioolkrantje Daily Star.

De twee hadden een drie jaar lange geheime affaire. Ze spraken ook nadat de relatie over was, alsnog veel af in hotelkamers. Daar lieten ze elkaar vervolgens alle hoeken van diezelfde kamers zien. De 28-jarige brunette Nicola Lees was het zat 'om aan het lijntje gehouden te worden' en wilde dat haar blonde vriendin Alexa Collier uit de kast kwam.

Dat weigerde haar 26-jarige vriendinnetje echter. Uiteindelijk ging Nicola bij haar blondine langs, waar ze ruzie kreeg met Alexa's moeder Gill, die haar voor slet uitschold. Ze wierp de moeder vervolgens details over het stomende seksleven voor de voeten: "Je hebt geen idee wat er gaande is," stelde ze. "Als ik zo'n hoer zou zijn, waarom neukte je dochter dan vorige week nog met me?"

De zorgvuldige geheimhouding was daarmee doorbroken en Alexa ging door het linkt. Zij hoekte haar ex ogenblikkelijk op d'r bakkes en wist in één goede vuistslag haar kaak te breken. De politie werd gebeld en de in elkaar geroste Nicola werd uiteindelijk aan haar kaak geopereerd in het ziekenhuis.

Hoewel de rechtszaak omtrent het voorval nog loopt, is inmiddels dus wel duidelijk wie van de twee de tuinbroek aan heeft. De uit de kast geforceerde Alexa wordt mishandeling ten laste gelegd. De relatie van de twee lijkt verder ook z'n beste tijd gehad te hebben. Gelukkig hebben we de foto's nog.