ING maakt Fylax blij (met een dooie mus)

De functie ING Mobiel Betalen, waardoor je smartphone een pinpas wordt, is voor jongeren uitgesteld. De app is al langer beschikbaar voor volwassenen, maar vanaf vandaag zouden ook jongeren van 16 en 17 er gebruik van kunnen maken.

Waarom de functie voor jongeren is uitgesteld, is nogal vaag. Uw reporter Fylax kreeg van de helpdesk te horen dat er 'nog te veel dingen mis gingen'. Raar, als de app wel gewoon goed werkt voor volwassenen. Wanneer de app nou eindelijk eens wel voor jongeren beschikbaar wordt, kon ING nog niet zeggen.

De vrouw van de helpdesk kon zich voorstellen dat ik, Fylax, er naar uitgekeken had, en daar heeft ze gelijk in. Al weken wacht ik op deze dag dat ik eindelijk van deze functie gebruik kan maken. Nou, mooi niet dus. Ze bood nog wel haar excuses aan, een lichtpuntje in deze kwalijke zaak.

Update 17.24 uur:
Mijn gebeden zijn verhoord (of ING heeft dit bericht gelezen). De app werkt nu namelijk ook voor mij! Omdat ik maar niet kon accepteren dat het niet werkte, bleef ik maar proberen, en met resultaat. Nu kan ik, samen met alle andere jongeren van 16 en 17 jaar, gebruik maken van Mobiel Betalen.

INGING maakt Fylax blij met dooie mus (Foto: ANP)


Ik kreeg zelfs nog dit kaartje. Jullie worden bedankt, ING.
Ik kreeg zelfs nog dit kaartje. Jullie worden bedankt, ING.