Valse start Argentinië op Copa América

Voor Argentinië leek er tijdens het duel met Paraguay geen vuiltje aan de lucht, maar Lionel Messi en co keken toch raar op toen de tegenstander in de slotfase langszij kwam.

Zoals verwacht kwam Argentinië al snel op voorsprong. Al voor rust stond het 2-0 in het voordeel van de Argentijnen. Sergio Aguëro bracht de topfavoriet voor de eindzege op een 1-0 voorsprong. De aanvaller van Manchester City kon aanleggen en faalde niet.

Messi was vervolgens verantwoordelijk voor een verdubbeling van de voorsprong. Messi mocht aanleggen vanaf de strafschopstip en dat buitenkansje liet de FC Barcelona-aanvlaler niet onbenut. In de tweede helft ging het mis: Nelson Valdez maakte op fraaie wijze de aansluitingstreffer.

Dat gaf de Paraguayanen hoop. In de ultieme slotfase kreeg Argentinië daardoor de deksel op de neus: spits Lucas Barrios tekende op slag van tijd voor de 2-2.

Argentinië - Paraguay 2-2. (Bron: YouTube)