FOK!filmtip van de dag: Toy Story 3 (2010)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Toy Story 3

Wat is er fijner dan de week te beginnen met een fijne animatiefilm. De FOK!filmtip van de dag gaat vandaag namelijk naar de film Toy Story 3, die vanavond om 20.30 uur te zien is op Veronica. In de animatiefilm van Lee Unkrich is Andy inmiddels zo oud dat hij gaat studeren en op kamers gaat wonen. Woody, Buzz Lightyear en de rest van hun speelgoedvrienden komen bij dagopvang Sunnyside terecht en hebben de tijd van hun leven. Sunnyside is als een speelgoedparadijs, onder leiding van de vriendelijke beer Lotso. Al snel blijkt dat het leven niet alleen rozegeur en maneschijn is en Woody en zijn vrienden willen zo snel mogelijk het kinderdagverblijf verlaten. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk als gedacht.

Toy Story 3 1

Wederom een pareltje uit de stal van Pixar en dan weet je als animatieliefhebber dat je goed zit.

Toy Story 3 2

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!