Estelle Cruijff houdt Badr Hari in het gareel

Badr Hari heeft veel steun aan zijn vriendin Estelle Cruijff. "Ze is iemand die me een spiegel voorhoudt", vertelde de 28-jarige kickbokser in RTL Boulevard. "Ze houdt me in het gareel."

Hari belandde vorig jaar achter de tralies op verdenking van een aantal geweldsdelicten. De K1-vechter, die momenteel zijn proces in vrijheid afwacht, is dankbaar dat zijn geliefde altijd achter hem is blijven staan. "Ze heeft een magische touch", aldus Hari, die zegt dat hij nooit zijn respect voor Cruijff zal verliezen. "Ze is een van de weinigen naar wie ik luister."

De sportman denkt dat zijn problemen met justitie uiteindelijk een positieve invloed hebben gehad op zijn relatie met Estelle. "Er is een periode geweest waar we niet blij mee zijn, maar het heeft ons wel meer naar elkaar toe gebracht."

Hari maakte donderdag bekend dat hij een boek over zijn leven gaat schrijven. De kickbokser zal ook open zijn over de mindere periodes uit zijn leven. "Het wordt een serieus, zwaar boek over de loop van mijn leven."