'Vaart achter scheiding Kim Kardashian'

Kim Kardashian is mogelijk binnen enkele maanden gescheiden van Kris Humphries. Rechter Stephen Moloney oordeelde vrijdag tijdens een hoorzitting dat de zaak klaar is voor behandeling in een rechtszaal. Volgens hem heeft Humphries genoeg tijd gehad om zich voor te bereiden.

De 32-jarige realityster en de 28-jarige basketballer liggen al maanden met elkaar in de clinch. Kim vroeg in oktober 2011 een scheiding aan na een huwelijk van slechts 72 dagen, maar formeel zijn de twee nog altijd getrouwd. Kris wil het huwelijk nietig laten verklaren op grond van fraude en stelt dat de trouwerij een publiciteitsstunt was van zijn ex, die inmiddels zwanger is van haar nieuwe vriend Kanye West. Humphries, die een van zijn advocaten donderdag zag opstappen, wilde van de rechter meer tijd om zich te verdiepen in Kardashians realityshows om fraude te kunnen bewijzen.

Een andere rechter stelt binnenkort een datum vast voor inhoudelijke behandeling van de zaak. Volgens Moloney kan het binnen vier tot zes weken zover zijn.