Drogba maakt debuut en scoort direct

Didier Drogba kon eigenlijk al niet meer stuk bij de fans van Galatasaray, maar na zijn debuut kan hij écht niet meer stuk in Istanbul. De Ivoriaanse aanvaller maakte vrijdagavond zijn debuut namens de Turkse grootmacht. De 34-jarige aanvaller kwam in het veld als invaller en was vijf minuten later trefzeker. Gala speelde het uitduel met hekkensluiter Akhisar Belediyespor (1-2).

Drogba kwam na ruim een uur spelen in het veld voor Umut Bulut. Binnen vijf minuten lag de bal er al in. Kort nadat de voormalig aanvaller van Chelsea trefzeker was, schoot Burak Yilmaz de ploeg naar een 0-2 voorsprong. De thuisploeg was in het slot nog trefzeker, maar dat mocht niet baten. Wesley Sneijder werd na tachtig minuten spelen gewisseld. Nordin Amrabat kwam in de 62e minuut binnen de lijnen als invaller.