Villas-Boas: "Sneijder-geruchten onzin"

Tottenham trainer André Villas-Boas heeft de geruchten rondom een transfer van Wesley Sneijder naar het land der fabelen verwezen. Villas-Boas heeft benadrukt dat hij geen versterkingen nodig heeft om een plaats in de top vier van de Premier League te bemachtigen.

"Het is hoogst onwaarschijnlijk dat we iets gaan doen deze transferperiode", zei de Portugees tegenover de Britse pers voorafgaand aan de wedstijd tegen Sunderland. De jongste trainer in Premier League presteert uitstekend met Tottenham en bezit momenteel de vierde plaatst in de Premier League.

Dat is onder andere de verdienste van goede aankopen onder zijn bewind. Villas-Boas zag eerder dit seizoen al versterkingen in Franse aanvoerder Hugo Lloris en de Belgen Jan Vertonghen en Moussa Dembele.

Zaterdagmiddag gaan de Spurs op bezoek bij Sunderland. Bij winst neemt de club in ieder geval tijdelijk de derde plaats over van Chelsea, dat later het weekend in actie komt. "We moeten de komende weken proberen een gat te slaan met de rest van de competitie, zodat de top vier een zekerheid wordt."