Twee keer Tales of Xillia 2

Het Japanse magazine Famitsu heeft twee video's van Tales of Xillia 2 op internet gezet. De game komt dit jaar uit in Japan, hopelijk is later de Westerse wereld aan de beurt om dit nieuwe deel verstaanbaar te spelen.

Tales of Xillia 2 speelt zich af in de wereld Elenpios, die op het moment in vrede is met een andere wereld: Liese Maxia. Door cultuur- en meningsverschillen blijft er een spanning tussen de beide planeten. Elenpios is technologisch beter waardoor de mensen in welvaart leven, terwijl dat in Liese Maxia juist niet zo is. In deze situatie zoekt Elle Mel Mata, een achtjarig meisje, het 'Land of Canaan', waar wensen waarheid worden.Ludger Will Kresnik, een twintigjarige man zoekt zijn broer en komt Elle tegen. Hij gaat haar helpen het mysterieuze land te vinden en ook zijn wens, het vinden van zijn broer, in vervulling te laten gaan. 

Tales of Xillia 2 komt in november uit in Japan op PlayStation 3. Volgend jaar komt het eerste deel pas uit in Europa. Er is een grote kans dat dit vervolg uitkomt als het origineel goed verkoopt.