Sagna twijfelt aan transferbeleid Arsenal

Bacary Sagna heeft openlijk vraagtekens gezet bij het transferbeleid van Arsenal. Voor de rechtsachter van de Londense club kwam vooral het vertrek van Alexander Song naar Barcelona als een verrassing.

"Robins vertrek had ik nog wel verwacht," zegt de Fransman over het vertrek van Van Persie naar Manchester United "Maar Alex kwam als een verrassing. Hij is 24 en had nog een contract voor drie jaar."

Song en Van Persie vertrokken dit jaar, terwijl vorig jaar al Cesc Fabregas, Samir Nasri en Gael Clichy hun biezen pakten bij de Gunners.

"Als je de beste spelers van afgelopen seizoen ziet vertrekken, ga je jezelf dingen afvragen. Op straat komen fans soms naar me toe. Ik snap hun frustraties," aldus de 29-jarige speler.

Afgelopen seizoen zag hij zijn oud-ploeggenoten Nasri en Clichy de Premier League winnen. "Ik zag Gael en Samir de trofee optillen. Dat wil ik ook."

Bacary herstelt momenteel van een gebroken been. Zijn eigen contract bij Arsenal loopt tot 2014. Tot nu toe heeft nog niemand van de club met hem gesproken over verlenging.