Drie doden bij ruzie omgangsregeling dochter in VS

Bij een ruzie over de omgangsregeling met zijn dochter heeft een man in de Verenigde Staten vrijdagnacht zijn vrouw doodgeschoten en haar vriend en diens moeder vermoord. Vervolgens vluchtte hij weg met zijn 4-jarige dochter. Ze werden 400 kilometer verderop in Ohio gevonden, melden de autoriteiten.

De 35-jarige Kevin Cleeves uit Waynesboro in de staat Pennsylvania is de moord op de 25-jarige Brandi Cleeves, de 28-jarige Vincent Santucci en de 55-jarige Rosemary Holma ten laste gelegd. De dader had tegen vrienden gezegd dat het maar niet lukte in contact te komen met zijn vrouw om afspraken te maken om zijn dochter te zien. Daarom zou hij naar het huis van Santucci in Quincy Township in Pennsylvania zijn gereden.

Daar zag hij zijn vrouw, Santucci en het meisje in een auto op de oprit. Hem werd bevolen van het erf te gaan. Hij schoot Santucci dood terwijl hij nog in de auto zat, zijn vrouw toen ze de auto uit sprong en uiteindelijk de oudere vrouw toen ze naar hem toe rende. Vervolgens vluchtte hij met het meisje. Hij probeerde volgens de autoriteiten naar familie in Michigan te gaan.

De politie opende een klopjacht en hield de man uiteindelijk zaterdag aan bij een hotel in Austintown in het noordoosten van Ohio. Zijn dochter zat in de auto en was niet gewond. De vader wordt maandag verhoord.