Mourinho: "Ervaring bij Real is onvergetelijk"

José Mourinho benadrukt nog maar eens dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft als trainer van Real Madrid. De flamboyante Portugees verliet Internazionale in 2010 voor Real en heeft naar eigen zeggen geen moment spijt gehad van die keuze.

"Ik voelde mij prima bij Inter, maar ik heb altijd gevonden dat ik op een bepaald punt van mijn carrière trainer moest worden van Real Madrid. Om te voelen hoe het was om bij een van de grootste clubs te zitten", aldus de trainer.

Volgens de oefenmeester zijn niet alle ervaringen zijn tot nu toe positief geweest. "Er zijn heel veel positieve punten tot dusver, maar ook enkele negatieve. Dat is bij alles in het leven. Maar de ervaring is tot nu toe onvergetelijk en fantastisch geweest", zo liet hij weten op een persconferentie.

"Het is moeilijk om te zeggen welke moment het best en het minst leuk is geweest. Het beste is natuurlijk als je een titel wint en het slechtste als je verliest of uitgeschakeld wordt, zoals eens gebeurde in de Champions League."