Studente heeft seks met meisje van 13

Een 22-jarige studente uit Singapore is veroordeeld tot twee jaar voorwaardelijke celstraf en 150 uur schoffelen. De jonge vrouw heeft namelijk een lesbische relatie gehad met een destijds 13-jarig meisje.

De studente heeft in 2008 en 2009 meerdere malen de liefde bedreven met het meisje dat ze in november 2007 had leren kennen via een klasgenootje van het meisje. Ze werden goede vrienden waarna na twee maanden de vonk oversloeg.

Toch duurde het lang voor het lesbische stel met elkaar de liefde bedreef. De eerste keer was in november 2008, toen ze seks hadden op de overloop van een parkeergarage. Drie maanden later doken ze met elkaar het bed in in een hotelkamer in Sentosa.

Het was de moeder van het meisje die later roet in het eten gooide. Toen ze ontdekte dat haar jonge dochter seks had met een oudere vrouw, schakelde ze de politie in. De studente moet van de rechter een cursus volgen om om te gaan met haar strafbare, seksuele gedrag. Daarnaast moeten haar ouders 4000 dollar betalen als bewijs van goed gedrag.