'Oh Oh's Barbie is zwanger'

Groot nieuws in showbizzland. Niemand minder dan Barbie uit 'Oh Oh Tirol' zou zwanger zijn.

Hoewel Samantha, zoals de blondine in het dagelijks leven heet, nog maar anderhalve maand een relatie heeft, zou ze toch al enkele weken in verwachting zijn. Zelfs Barbies moeder zou de zwangerschap inmiddels hebben bevestigd.

Haar manager acht de komst van een kleine Barbie echter niet aannemelijk. "Barbie is vanmorgen naar de sportschool geweest en gaat vanavond werken", aldus de manager van de Hagenees.  "Barbie is heel spontaan. Het zou best kunnen dat ze in gezelschap heeft geroepen dat ze zo happy met haar nieuwe vriendje is dat ze met hem een kindje zou willen en dat die uitspraak uit zijn verband is gerukt. Of misschien heeft haar ex-vriendje nog steeds moeite met hun breuk en komen er dan opeens van die verhalen." 

Samantha is sinds vorige maand dolgelukkig met Michael. Na drie weken wist ze het zeker: Michael is een blijvertje. "Hij is echt een schatje. Michael is de ware en ik wil hem nooit meer kwijt", aldus Barbie.  

Update 20.20 uur
Barbie houdt bij hoog en laag vol niet in verwachting te zijn. Via haar manager verwijst ze het gerucht naar het rijk der fabelen, zo weet het AD. "Sinds Barbie half februari is teruggekomen uit Tirol, is ze alleen maar aan het werk geweest. Als ze zwanger zou zijn, zou ze augurken en haring eten. Vanochtend was ze nog aan het sporten", aldus Barbies woordvoerder.

Een zwangerschap zou haar ook niet goed uitkomen tijdens een derde seizoen van het kassucces. Dat dat er komt, is zeker. Het is echter niet bekend waar de Hagenezen naar toe zullen reizen.