Du Chatinier en Wouters niet ter discussie

Hoofdtrainer Ton du Chatinier en diens assistent Jan Wouters staan niet ter discussie bij FC Utrecht. Dat meldt technisch directeur Foeke Booy tegenover Voetbal International.

Door de recente resultaten kwamen de geruchten op gang dat Du Chatinier en Wouters moesten vrezen voor hun positie. Na de 4-0 thuisnederlaag tegen Feyenoord werden deze geruchten versterkt. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren eiste zelfs Europees voetbal en dat wordt nu een lastig verhaal.

Ondanks dat de doelstelling wellicht niet wordt gehaald, blijft de clubleiding achter het trainersduo staan. "Te gek voor woorden!",zegt Foeke Booy tegenover Voetbal International. "Wij sluiten de rijen en stellen onze trainer niet ter discussie. De directie en de raad van commissarissen laten de club niet ontsporen."

De resultaten uit de laatste tien wedstrijden van FC Utrecht zijn niet om over naar huis te schrijven. In die duels werden slechts negen punten gepakt, waardoor de play-offs in gevaar komen. Met nog vier wedstrijden te gaan mogen ook N.E.C. Nijmegen, Feyenoord, NAC Breda en sc Heerenveen nog hopen op een plek bij de eerste acht.