Dragon Age 2 achievements en eerste twee minuten

Dragon Age II komt steeds dichterbij en nu is ook de volledige lijst met achievements bekendgemaakt. Daarnaast is er ook een kort filmpje van de eerste twee minuten van het spel opgedoken. In het filmpje zien we ook de vrouwelijke variant van de hoofdpersonage van het spel.

Omdat het filmpje en de achievement-lijst spoilers kunnen bevatten kunnen jullie hier het filmpje bekijken en hier de achievements. Daarnaast heeft Dan Lazin van Bioware ook aangegeven waarom je nog steeds maar één actie in de wachtrij kan zetten. De vijanden zijn namelijk redelijk makkelijk te verslaan alleen ze zijn er in grotere getallen. Dit houdt in dat je na één of twee acties je plan moet bijstellen en niet nog eerst een aantal acties verspillen op iets dat er niet meer is.

Daarnaast geeft Lazin ook aan dat de eerste Dragon Age op de console er niet optimaal uitzag, dit probleem is nu opgelost en elke versie ziet er goed uit. Dragon Age II komt 11 maart uit voor de PS3, Xbox 360 en de PC. Een demo zal 22 februari uitkomen. Bekijk hieronder nog de laatste trailer die gisteren online is gekomen.