Demouge voelt mee met Willem II

Vlak voor de transferdeadline vertrok Frank Demouge deze zomer van Willem II naar FC Utrecht. Hij geeft aan mee te lijden met zijn oude club.

Willem II bekleedt onbetwist de laatste plek van de Eredivisie. Demouge schrikt van de slechte prestaties van zijn voormalige broodheer, zo geeft hij aan in een interview met De Telegraaf.

"Ik wist dat het moeilijk zou worden met Willem II, maar dat het zo slecht zou gaan, had ik niet verwacht", aldus de aanvaller tegen de krant. "Het is erg vervelend om te zien. Ze moeten in de winterstop echt spelers halen, anders zie ik het erg somber in."

Demouge heeft nog regelmatig contact met zijn vroegere ploeggenoten. "Ik bel veel met ze en we spreken regelmatig af. Het is voor de jongens natuurlijk ook zwaar."

Bij Utrecht heeft hij inmiddels zijn draai gevonden. Hij was de afgelopen drie wedstrijden trefzeker. "Ze hebben me goed opgevangen", vervolgt de spits vrolijker. "Het is een uitstekende ploeg en een leuke groep. Meer kan ik niet wensen. Ik wil zoveel mogelijk spelen en weer Europees voetbal halen met Utrecht."