Schet verruilt Feyenoord voor RKC

RKC Waalwijk heeft zich verzekerd van de diensten van rechterspits Mitchell Schet. De 22-jarige voormalig jeugdinternational komt over van Feyenoord waar hij in 2008 debuteerde in het eerste elftal. Wanneer Schet de medische keuring goed doorloopt, tekent hij in Waalwijk een verbintenis dat hem voor de duur van twee seizoenen aan RKC verbindt.

Schet startte dit seizoen bij Excelsior om in de winterstop terug te keren naar Feyenoord. Bij de Kuipclub kwam hij dit seizoen tot twee optredens in de hoofdmacht. De aanvaller, die verschillende vertegenwoordigende elftallen doorliep, heeft indruk gemaakt op directeur voetbalzaken Mohammed Allach: "Mitchell is een talentvolle speler. Een speler met specifieke aanvallende kwaliteiten. Hij koppelt snelheid aan een sterke individuele actie. Wij zijn zeer content met het aantrekken van deze jongen."

RKC heeft ook de 22-jarige Aaron Meijers aangetrokken. De linksbenige voetballer speelde vier seizoenen voor FC Volendam, waarvan één seizoen in de Eredivisie. Meijers tekent na een geslaagde medische keuring een tweejarige verbintenis in Waalwijk.