Vrouw plast in politieauto na niet kunnen spellen eigen naam

Een 27-jarige vrouw die vorige week werd aangehouden in Fort Walton Beach, in de Amerikaanse staat Florida, heeft vorige week flink huisgehouden in de politieauto. Nadat ze was opgepakt omdat ze haar eigen naam keer op keer niet goed wist te spellen, werd ze meegenomen naar het politiebureau. Onderweg bleek ze op de vloer van de auto te hebben geplast en de ruiten bespuugd.

De vrouw werd vorige week dinsdag aangehouden wegens een defect achterlicht. Haar geboortedatum gaf ze correct op, maar bij haar naam ging ze de mist in. Haar naam gaf ze op als Coronica Jackson, maar toen ze haar voornaam moest spellen, spelde ze dit als C-o-r-i-c-a.

Na een stomp op haar schouder van haar passagier veranderde ze dit in C-o-r-n-a-i-c-a. Uiteindelijk veranderde haar passagier dit in C-o-r-o-n-i-c-a. De agent maakte een aantekening en liep terug naar zijn auto om haar naam in te voeren in de computer. Daar bleek de foto in het systeem niet overeen te komen met de vrouw.

De politieman keerde hierna terug naar de auto van de vrouw en vroeg haar een papier te ondertekenen. Toen bleek ze ineens Coninani Junise te heten. "Hihi, ik kan niet eens mijn eigen naam spellen", lachte de vrouw. De handtekening leek echter in de verste verte niet op die in het computersysteem, dus besloot de agent de bestuurster te arresteren en haar handtas te doorzoeken. Hierin bleek een identiteitsbewijs te zitten met haar echte naam erop.

De politieman kwam erachter dat het rijbewijs van de vrouw al in 1997 was ingetrokken en zette haar geboeid en wel op de achterbank van de politieauto. In de auto sloeg de vrouw obscene taal uit en probeerde de autoruiten eruit te trappen. Verder dreigde ze in de auto te plassen en te spugen.

Eenmaal bij het politiebureau aangekomen, ontdekte de agent dat de vrouw in de politieauto haar broek had laten zakken en haar blaas had geleegd. Ook bleek zij op het raam te hebben gespuugd. De bestuurster wordt nu aangeklaagd wegens het rijden met een ingetrokken rijbewijs en het opgeven van een valse naam.