Georgie Davis te slecht voor X-Factor

De naam Kees Rietveld zal niemand wat zeggen, de naam Georgie Davis alleen mensen boven de dertig. In de jaren tachtig scoorde deze jongen dankzij de Soundmixshow een nummer één hit. Zijn comeback zal echter op zich moeten laten wachten omdat hij te slecht is voor X Factor.

Rietveld deed ooit mee aan de Soundmixshow als Stevie Wonder en scoorde daarna met het nummer Blackstar. Na deze eendagsvlieg ging hij schrijven en produceren. Maar zelf scoren kon hij niet meer. Daarom wilde Rietveld weer bekend worden via X Factor.

Alleen kwam hij niet door de voorronde. Rietveld is teleurgesteld. "Had me een goede reden gegeven", jammert het voormalige kindsterretje. "Nu zei Eric van Tijn dat ik al een hit had gehad en nu zelf produceerde. Waarom word ik daarop afgerekend. Zeg dan dat ik niet goed kan zingen. Volgens Angela Groothuizen was er na mijn auditie ruzie onder de juryleden om mij. Waarschijnlijk waren er twee voor en twee tegen."

Rietveld gaat overigens gewoon weer optreden en zingen, dus wellicht breekt hij dankzij zijn klaagartikeltje weer door. Hij heeft de naam Georgie Davis echter aan de wilgen gehangen, Rietveld heet nu Kasy Davis. Hieronder het fragment waarin Kasy Davis Rietveld gaat zingen voor de jury.

Update: 9.21 uur
In het onderstaande fragment is Rietveld door met vier keer een ja. Ergens klopt er dus iets niet. Wie het weet mag het zeggen. Wellicht is hij eruit gegooid in de volgende ronde waarvan nu de opnames plaatsvinden. Zie ook het forumtopic in X Factor voor meer nieuws over Georgie Davis.