MacIntosh: Niveau Haarlem hoger dan Jong Ajax

Calvin MacIntosch vertrok eerder dit seizoen bij Ajax naar Haarlem. De 20-jarige verdediger  had een gewenningsperiode nodig bij de Haarlemmers maar is inmiddels een basisspeler geworden.

"Ik heb twaalf jaar in Amsterdam gespeeld, dus eigenlijk was ik niks anders gewend. Aangezien ik al vrij snel wist dat mijn contract niet zou worden verlengd, ging ik me alvast instellen op een andere werkomgeving. Ik heb gewoon een knop omgezet en daarbij moet ik toegeven, dat er helemaal niet zoveel verschillen zijn", aldus de verdediger op de site van zijn club.

Ook het niveauverschil tussen beide elftallen benoemt de jonge verdediger: "Het niveau bij Haarlem ligt een stuk hoger dan bij Jong Ajax. Nu speel ik tegen veel meer ervaren aanvallers, terwijl je bij de beloften van Ajax tegen leeftijdgenoten speelt. Ik sta nu tegenover spitsen die al heel wat jaren in het betaalde voetbal erop hebben zitten. Door het hogere niveau worden je ogen geopend en mede daarom leer je hier veel meer dan in Amsterdam", aldus MacIntosh.