Van Dijk: "Honda beste middenvelder Eredivisie"

VVV-trainer Jan van Dijk kon zijn geluk niet op na afloop van de wedstrijd tussen PSV en zijn club VVV (uitslag 3-3). De oefenmeester was met name te spreken over de prestaties van centrale middenvelder Keisuke Honda.

VVV ging na 45 minuten nog rusten met een 2-0 achterstand. De Limburgers kwamen echter op gelijke hoogte, weer op achterstand en opnieuw kwam het terug. De confrontatie eindigde daardoor in een puntendeling. In de rust had Van Dijk zijn pupillen moed ingesproken. "We spelen niet slecht en ook in de tweede helft krijgen we kansen. Geef je dus nooit verloren."

Onder leiding van uitblinker Honda bewerkstelligde VVV de comeback. "Iedereen verklaart me waarschijnlijk weer voor gek, maar ik vind Honda momenteel de beste middenvelder van Nederland", aldus de trainer. "Dat heeft hij denk ik vandaag ook weer laten zien."

Honda zelf bleef nuchter onder alle lovende kritieken. "Het was een moeilijke, maar goede wedstrijd. We zijn natuurlijk heel blij met het punt. Ik dacht alleen maar aan scoren en dat lukte uiteindelijk."