FOK!sport Sfeerverslagen Contest (Part II)

In de eerste seizoenshelft van de Eredivisie organiseerde FOK!sport de Sfeerverslagen Contest, die uiteindelijk door Silenus werd gewonnen. De contest was in elk geval een groot succes. Dit was voor ons dé reden om in de tweede seizoenshelft van de Eredivisie weer opnieuw te beginnen.

Wat is de bedoeling?
Op de televisie en in de kranten is elke maandag veel te lezen over de in het weekend gespeelde wedstrijden. FOK!sport streeft er naar om ook de voetbalfans aan het woord te laten. Zij worden namelijk in de gelegenheid gesteld om hun beleving van een bepaalde wedstrijd in te sturen.

Op die manier wordt ook de dag van een voetbalsupporter uitgelicht. Hoe beleeft de schrijver van het sfeerverslag een dag? Wat gebeurde er in het vak waar deze persoon zat? Zomaar een paar vragen die in het verslag beantwoord kunnen worden. Bovendien is het voor andere mensen ook erg leuk eens te lezen hoe een voetbalwedstrijd wordt beleefd.

Waar moet ik mijn verslag heen sturen?
Je stuurt je verslag naar sport@fok.nl o.v.v. FOK!sport Sfeerverslagen Contest. De redactie van FOK!sport controleert je inzending dan op mogelijke spelfouten, waarna het bericht wordt gepubliceerd. Uiteraard krijg je ook nog een PM met de linkjes. Op die manier kan je het verslag snel terugvinden.

Zit er ook nog een prijs aan vast?
We hebben Sportstore.nl bereid gevonden een kleine prijs beschikbaar te stellen. De winnaar van de tweede editie van de FOK!sport Sfeerverslagen Contest ontvangt namelijk een waardebon van 25 euro.

De winnaar wordt overigens door de users bepaald. Hoe het stemmen in zijn werk gaat, zal op een later moment worden gepubliceerd.

Tot slot...
... hopen we dat ook deze editie van de FOK!sport Sfeerverslagen Contest weer gaat slagen. Veel succes met het schrijven van de verslagen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met Sj0rSz opnemen.

Submitter:  Bron: FOK!sport