FOK!games voorspelt uitslagen IX

Bij FOK!games doen ze ook aan het EK voetbal. In een game, wel te verstaan. FOK!user en gamesredacteur SocialDisorder heeft met het spel UEFA Euro 2008 voor de PlayStation 3 de wedstrijden van vandaag gesimuleerd.

Er zat een waarheid in de uitslag van gisteren, Spanje scoorde twee doelpunten. En ook een doelpuntenmaker juist: Fernando Torres scoorde voor Spanje, maar ook Zweden was een doelpunt rijker. De voorspellingen voor vandaag:

Zwitserland - Portugal 2-1
33' Yakin 1 - 0
62' Yakin 2 - 0
90' Hugo Almeida 2 - 1



Turkije - Tsjechië 2 - 1
17' Baros 0 - 1
57' Altintop 1 - 1
90' Altintop 2 - 1

Als deze uitslagen kloppen wordt Portugal eerste in de groep op basis van doelsaldo en gaat Turkije het in de kwartfinale opnemen tegen de nummer één uit groep B. Overigens lijkt het wel of het spel een beetje rekening houdt met al die doelpunten die in dit toermooi steeds in de laatste minuten vallen.

We zullen afwachten wat er van waar is, kloppen de uitslagen zoals een computerspel ze voorspelt? Of kan een spel geen potje (voetbal) breken? De bal is natuurlijk rond. Kijk vanavond naar de wedstrijden en lees de verslagen op de FOK!sport EK-site. Morgen zal er weer een voorspelling zijn.

Voor meer gamesnieuws ga je natuurlijk naar FOK!games!

Submitter:  Bron: FOK!sport