Volleybalster Visser speelt 400e interland

Ingrid Visser zal woensdag niet snel meer vergeten. Op die dag wist ze, samen met de Nederlandse volleybalvrouwen met 3-2 van China te winnen, speelde ze haar 400ste interland en was ze drie jaar getrouwd.

"k vind het allemaal geweldig", sprak ze vlak na afloop", liet Visser na afloop van de wedstrijd weten. "Ik had me echt voorgenomen dat deze wedstrijd goed moest worden. Maar dat we in vijf mooie set zouden winnen, is echt te gek."

Visser ontving, naast een mooie bos bloemen, ook nog een aantal presentjes van het team. Verder stuurde de Nederlandse volleybalbond een fax en trakteerde het hotel, waar de damesploeg logeert, een taart.

Komende zondag is er weer reden voor een klein feestje. Dan mag Visser zich namelijk recordinternational noemen. Op die dag passeert Cintha Boersma, die gedurende haar carrière 403 officiële interlands speelde. "Die vierhonderdste is mooi", aldus de Nederlandse. "Maar recordinternational worden lijkt me nog mooier. Dat is echt een titel en die moeten ze maar weer eens van me af zien te pakken."