Alonso ziet Ferrari nog steeds als favoriet

Ondanks dat hij de Grand Prix van Maleisië met geruime voorsprong won, vindt Fernando Alonso nog steeds dat Ferrari het te kloppen team is. Ferrari zou nog steeds een voorsprong hebben gezien de prestaties tijdens de tests en de race in Australië.

"We hebben nog wat twijfels, omdat we in de wintertests zagen dat we hier wat problemen hadden met BMW en Renault", vertelt de wereldkampioen, "Ferrari was zeker weten sneller dan iedereen. We hebben sindsdien echter verbeteringen aan de auto gemaakt en we zullen komend weekend het resultaat zien. Ik denk dat we competitiever zullen zijn dan tijdens de testsessies."

Dat Alonso en McLaren op dit moment de ranglijsten aanvoeren, brengt de Spanjaard niet het hoofd op hol."We blijven met onze voeten op de grond. We weten wat we gezien hebben in de winter en wat we zagen in Australië. Met dat in het achterhoofd, zou ik me goed kunnen indenken dat we hier in Bahrein Ferrari wederom voor iedereen uit zien staan. Ondanks dat het afgelopen weekend voor ons perfect verlopen is, hebben we nog steeds werk te doen om ze bij te halen."