Uitslagen Duitsland speelronde 25

In de Duitse competitie werd dit weekend speelronde 25 afgewerkt..Hieronder alle uitslagen, het programma en de huidige stand in de Bundesliga.

Bayern München en Werder Bremen delen de punten

In de Allianz-Arena wisten Bayern München en Werder Bremen niet tot winst te komen. Al na zeven minuten kwam de thuisploeg op voorsprong door een goede actie van Mark van Bommel. De middenvelder kreeg de bal aangespeeld van Bastian Schweinsteiger. De Nederlander gaf daarop op zijn beurt de bal aan Lukas Podolski die de bal in het lege doel schoot. In het vervolg van de eerste helft kansen probeerde Bayern het nog wel enkele keren maar de kansen werden niet benut.

Na rust werd Werder sterker en kreeg het ook kansen. In de 66e minuut kwam Bremen op gelijke hoogte. Hoofdverantwoordelijk hiervoor was Oliver Kahn die opzichtig blunderde door onnodig zijn doel te verlaten. Hugo Alemeida kon de bal over Kahn heen schieten en daarmee de stand op 1-1 te brengen.

Ook Schalke 04 en VfB Stuttgart winnen niet

Schalke kwam uit bij Hannover 96 niet verder dan 1-1 en verloor twee punten. De lijstaanvoerder kwam al na twee minuten op voorsprong doo Halil Altintop. Het duurde niet lang voordat Hannover weer op gelijke hoogte kwam. Michael Tarnat maakte na een corner gelijk. Daarmee was ook het duel beslist, in de tweede helft viel er weinig meer te beleven.

De nummer drie van de Bundesliga ontving in eigen huis VfL Wolfsburg. De thuisploeg had de beste kansen maar wist niet tot scoren te komen. Het was voor Stuttgart al het derde gelijke spel op rij.