Man. Utd hoopt op 2 aankopen

David Gill, directeur van Manchester United, heeft de fans van de Engelse voetbalclub verteld dat ze één à twee grote transfers mogen verwachten van de club aankomende zomer, maar dat men geen interesse heeft in de Deense middenvelder Thomas Gravesen.

Gill zegt in een interview met een Engelse krant: "We zijn nog niet door ons transfer budget heen dit jaar, maar we zijn niet geintresserd in Gravesen." Door dit interview is het gerucht dat vorige week in het nieuws kwam over het mogelijk inlijven van de Deen door Manchester United meteen teniet gedaan. De Deen had aangegeven dat hij niet blij was bij zijn huidige club Real Madrid en dat hij graag bij Manchester United wil spelen.

Wel zegt Gill dat ze, na de twee aangekochte verdedigers Nemanja Vidic van Spartak Moskou en Patrice Evra van AS Monaco, op zoek zijn naar een bekende middenvelder die Roy Keane kan vervangen op het middenveld. Over de eventuele vervanger wil Gill alleen bekend maken dat de spelers die zij op het oog hebben op dit moment in de Champions League spelen.Er wordt verwacht dat Manchester United in onderhandeling gaat met spelers na de Champions League.