Grote Arden-interesse in Jaguar

F3000 teambaas Christian Horner van Arden heeft bevestigd interesse te hebben om Jaguar te kopen. Hij zegt waarschijnlijk een bod te doen op het team.

Horner vertelde dat het zowel voor het team als Formule 1 een goede stap zou kunnen zijn, vanwege de reputatie van Arden als een winnend team. Hij wil echter wel eerst de lange termijn-plannen op orde hebben voor hij een bod zal doen. Hij is positief gezind voor een bod: "Ik geloof dat je een team redelijk kosteneffectief kan runnen. Zelfs al zijn er een miljoen redenen om het niet te doen."

Ondertussen gaan de geruchten ook de Red Bull delen van het team wil overnemen. Ford wil echter liever het team in zijn geheel verkopen en daardoor lijkt Red Bull een onwaarschijnlijk kandidaat.

Ondertussen wordt bij Jaguar gewoon doorgewerkt aan een auto voor volgend jaar. Teambaas David Pitchforth van Jaguar vertelde dat er juist nu extra hard wordt gewerkt. Ford hoopt de waarde van het team hierdoor hoog te kunnen houden en de werknemers hopen als geheel te worden overgenomen door een nieuwe investeerder.