James May crasht met vliegende caravan

James May heeft gisteren een bijzondere stunt overleefd. In het kader van een weddenschap voor Top Gear had May een caravan bevestigd aan een enorm luchtschip. Helaas mislukte de stunt en crashte de presentator met de hele combinatie op een akker naast een Engelse snelweg.

Naar verluidt was de stunt het spetterende slot van een race tussen James May en zijn collega Richard Hammond. De ouwe hippie zou het in zijn reusachtige, rode ballon opnemen tegen de kleine presentator die de race in een Lamborghini moest voltooien. May zou moeten landen op een cricketveld, maar de wind speelde hem parten. Door de stevige wind werd hij namelijk naast een snelweg geblazen en crashte.

De complete crew racete gelijk naar de plek des onheils om te zien hoe erg May en de andere crewleden er aan toe waren. Even was er paniek omdat ze de caravan niet konden bereiken, maar de helikopter van de crew bood uitkomst. Het blijkt gelukkig allemaal mee te vallen.

Het is niet de eerste keer dat er een ongeluk is gebeurd tijdens de opnames van het populaire autoprogramma. Drie jaar geleden raakte Richard Hammond namelijk zwaargewond tijdens een autocrash. Vorig jaar wist Jeremy Clarkson nog een zware crash te overleven. De race tussen Hammond en May zal waarschijnlijk in november op de BBC te zien zijn.

Voor een uitgebreide fotoreportage van de spectaculaire crash, check de bron