Virtual Console brengt vier games naar de VS

Bezitters van een Nintendo Wii in de VS kunnen weer naar hartelust hun Wii-Points uitgeven aan games. Onlangs zijn de volgende vier games op de Virtual Console verschenen:

Adventure Island - NES:
Dit side-scrolling actie-spel speelt zich af op een, jawel, mysterieus eiland. Het hoofdpersonage genaamd Master Higgins moet zijn geliefde Tina uit de klauwen van de Witch Doctor bevrijden. Om dit voor elkaar te krijgen dient Master Higgins allerlei levels te doorlopen en vijanden op zijn pad te verslaan. Het spel is te verkrijgen voor 500 Wii-Points.

Donkey Kong Jr. Math - NES:
Donkey Kong was al jaren geleden begonnen met een soort van Brain Training. Met dit spel kun je gaan rekenen in een Donkey Kong-thema. Perfect om de hersenen weer eens te laten trainen in allerlei sommetjes en getallen na de zomervakantie. Het spel is te verkrijgen voor 500 Wii-Points.

Landstalker: The Treasures of King Nole - Sega Genesis:
Dit spel draait om de elf Nigel die een zoektocht onderneemt naar de schat van Koning Nole. Nigel reist het hele land door en komt terecht in dorpjes, grotten en kerkers. Hij heeft echter een grote vijand genaamd Mercator die ook op zoek is naar de schat en Nigel dient te strijden tegen de gemene trucjes van Mercator. Het spel is te verkrijgen voor 800 Wii-Points.

Bonk 3: Bonk's Big Adventure - TurboGrafx:
Wederom een side-scrolling actie-spel dat dus op de Virtual Console zal gaan verschijnen. Bonk is weer terug om Koning Drool dwars te zitten. In deze 3D-game dient Bonk allerlei levels te doorstaan met behulp van allerlei items en het verslaan van allerlei vijanden. Het spel is te verkrijgen voor 600 Wii-Points.