'Sekstape met Jessica Simpson uitgelekt'

Icoon Showbizz Na Pamela Anderson, Paris Hilton en Britney Spears lijkt nu Jessica Simpson in verband te worden gebracht met een uitgelekte sekstape. De tape is in handen gekomen als dezelfde groep die de sekstape van Pamela Anderson uitgelekt hebben. De blonde zangeres moet veel geld neertellen om te voorkomen dat de tape openbaar gemaakt wordt. Dat hebben Amerikaanse media gemeld.

In de tape zou Simpson expliciet in actie te zien zijn met haar ex-man Nick Lachey. Ze zou daarbij diverse standjes tot uitvoering brengen. Lachey heeft momenteel een relatie met MTV-presentatrice Vanessa Minnillo.

Een kennis van Simpson heeft namens haar laten weten dat ze erg geschokt is. "Jessica is iemand van moraal en principes. Dat haar naam nu in verband wordt gebracht met een sekstape vindt ze heel erg", laat zij weten. Simpson is bang dat haar imago schade kan oplopen door de tape. Een van de principes van Simpson is dat ze mannen lang laat wachten voordat ze seks met haar kunnen hebben. "Je moet het ze niet te gemakkelijk maken. Het is beter om eventjes te wachten", had ze eerder gezegd. Ze zou nu een relatie hebben met de zanger John Mayer.Simpson geeft alvast een 'sneak preview' (zie hand)