Pravda: "VS houden informatie over Mars achter"

De Russische staatskrant Pravda, wat staat voor "Waarheid", schrijft dat de Verenigde Staten informatie achterhouden over een Mars-meteoriet die in 1971 bij de Frass Ranch in Texas gevonden werd.

"De Frass Meteoriet heeft alle ingrediënten voor een Samenzweringstheorie, waaronder de mysterieuze en onverklaarbare dood van de zoon van de man die de meteoriet gevonden heeft. Tegelijkertijd draagt het de kentekenen voor een ongelooflijke Waarheid die ons naar de harde essentie van ons collectief bestaan wijst. Nog ongelooflijker is het dat het wetenschappelijk etablissement van de Verenigde Staten systematisch een belangrijk feit verzwegen en genegeerd heeft: De Frass meteoriet bevat het bewijs dat de Rode Planeet leven bevatte, of nog steeds leven bevat.", aldus de Russen.

De in 1971 ontdekte meteoriet was ontdekt in Texas, en K-Ar datering heeft aangetoond dat de meteoriet tussen de 49 en 13 miljoen jaar oud is. Analyse op de elementen heeft aangetoond dat de meteoriet niet lang op de Aarde is geweest voordat die werd gevonden, omdat blootstelling aan water de samenstelling van de meteoriet verandert.

De Frass meteoriet is vergeleken met andere samples van marsgesteente verzameld door de Pathfinder, en het blijkt dat dit soort rots veel voorkomt op Mars, en dezelfde karakteristieken draagt. Het is niet ongewoon dat er een fragment van Mars op de Aarde terechtkomt, maar nadere bestudering van de rots heeft sporen van zoöfieten getoond, levensvormen.

Tests door wetenschappers aan de Geochron Laboratories in Cambridge, Massachusetts onthulden het schokkende feit dat zich in de Frass meteoriet sporen van wormachtige organismen, en vliegachtige diertjes bevonden. Deze informatie is echter hardnekkig de kop ingedrukt door de wetenschappelijke gemeenschap.

"Het wetenschappelijk etablissement van de Verenigde Staten heeft de levensvormen nooit verder onderzocht, en er zijn nooit tests gedaan om de bron van hun ontstaan te bevestigen. Daarom heeft NASA ook zestien miljard dollar in een Mars-programma gestopt om enkel wat grammen dood Mars-gesteente naar de Aarde te halen", aldus de Russen.