[WK] Uitslag Spanje - Slovenië

WK 2002 (Zuid-Korea en Japan)De wedstrijd tussen Spanje en Slovenië (Groep B) is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Spanje.

In de 43e minuut schoot Raúl door de benen van een Sloveen in het doel, en in de 74e minuut maakte Valeron de 2-0 voor Spanje. In de 82e minuut verkleinde Slovenië, door een goal van Cimirotic, de achterstand nog naar 2-1. Maar door de 3-1 uit een penalty van Hiero (88') viel het doek definitief voor Slovenië: 3-1.

In groep A, B, E en F is nu één volledige speelronde afgewerkt. De uitslagen van de acht tot nu toe gespeelde wedstrijden:

Engeland - Zweden (1-1)

Morgen om 08:30 uur speelt Kroatië tegen Mexico. Om 11:00 uur zal Brazilië het opnemen tegen Turkije, en om 13:30 uur staat Italië tegen Ecuador op het programma.