Ongeregeldheden bij PSG-Galatasaray

Door ernstige ongeregeldheden heeft de Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Galatasaray in het Parc des Princes stadion, meer dan 20 minuten stilgelegen. De Fransen leidden op dat moment de wedstrijd met 2-0 dankzij twee goals van de Braziliaanse aanvaller Christian.

De Portugese scheidsrechter Vitor Manuel Melo Pareira, zag zich genoodzaakt de wedstrijd te staken en de spelers naar de kleedkamers te sturen, nadat 2 Turkse fans het veld opgerend waren en gevechten op de tribunes uitbraken. Schijnbaar zaten enkele Turkse supporters tussen PSG-fans en werden aangevallen toen ze probeerden weg te komen. De wedstrijd was bijna compleet afgelast geweest, maar nadat de desbetreffende tribunes waren ontruimd en de gewonde supporters naar het ziekenhuis waren gebracht, werd er besloten om de wedstrijd verder te spelen.

Galatasaray was al zeker van een plaats in de kwart-finales, maar een overwinning in Parijs zou een eerste plaats in de groep zeker stellen. De stand wijzigde na de onderbreking echter niet meer en bleef dus 2-0 in het voordeel van Paris Saint-Germain.