Goedkoop tanken bij Tinq, door verkeerschaos en agressie kortingsactie aangepast

Jippie

Goedkoop tanken? Kan dat nog tegenwoordig door die oplopende brandstofprijzen? 'Tinq' stuntte ter ere van hun 20 jarig bestaan met benzineprijzen van 20 jaar geleden. Zo ook in Waalwijk, waar automobilisten wel geduldig in de rij moesten blijven wachten.

Inmiddels heeft Tinq de prijsstuntactie aangepast wegens extreme drukte en bijkomend agressief gedrag.

Op de website van Tinq staat het volgende:
"Onze actiecampagne “Tanken voor de brandstofprijzen van 20 jaar geleden” hebben wij helaas moeten aanpassen. Met veel enthousiasme hebben wij onze actiecampagne aan jullie kenbaar gemaakt.

De directie van TinQ heeft helaas moeten besluiten deze bovengenoemde actiecampagne qua inhoud te wijzigen. De acties in deze week zijn tot nu toe zijn té succesvol gebleken, veel blije gezichten bij klanten, maar ook op een aantal locaties zijn er door de extreme drukte verkeersinfarcten ontstaan.
De animo en toeloop is vele malen groter dan wij hadden kunnen voorzien, evenals de (brandstof)emotie die op sommige locaties heeft geleid tot grimmige situaties.
Vandaag hebben wij de eerste resultaten geëvalueerd, is er ook contact geweest met landelijke en locale overheidsinstanties en hebben wij helaas moeten besluiten vanwege de onzekerheid over de borging van de verkeersveiligheid op diverse locaties en de veiligheid van onze medewerkers en klanten om de actie te wijzigen.

Het aantal locaties waarop de actie “tanken voor de brandstofprijzen van 20 jaar geleden” hebben wij helaas moeten aanpassen, om de veiligheid van een ieder meer te kunnen controleren. De actie zal verder lopen van 9 t/m 11 maart en op 13 maart. Wij trakteren dan elke dag op 2 locaties de klanten, 1 uur lang, op tanken voor de brandstofprijzen van 20 jaar geleden. Op de avond voor de actiedag, stipt om 19.00 uur, maken wij via de TinQ4U app én op de website de tijden en de adressen bekend van de TinQ tankstations die de volgende dag deelnemen."