De FOK!STOK is verhuisd

Monique Verlind (DJMO)

Al enige tijd volg ik het FOK!stok topic in het General Chat Forum. Dat is in 2004 gestart door Harrie1.  Op 23 augustus legde user Harrie1 een stok/balk bij het plaatsnaambord van Hoorn en deze begon daarna aan een jarenlange reis door Nederland.

Op 16 december 2017 werd er een stukje FOK!geschiedenies geschreven. Na 12 rondes en 13 jaar verder en had de FOK!stok en zijn opvolgers het hele land doorkruist, maar op die dag werd de FOK!stok gedeponeerd bij het plaatsnaambord van Puth in de Limburgse gemeente Schinnen door user Dactylus. Daarmee waren alle gemeentes in Nederland vervuld. 

Afgelopen week werd de stok in Heesch neergegooid door @Spockjuh. Door een blinde gok had ik de pinpoint op Google Maps binnen tien seconden te pakken, en geholpen door Dagoduck een nieuwe locatie gevonden voor de stok. Toen de stok vanmorgen nog steeds niet verhuisd was, toch maar op pad gegaan, gevonden en naar een nieuwe locatie gebracht. 

Hoewel Dago me meerdere optie's aanreikte, was er maar één mogelijk voor mij, ook al zei ik tegen hem dat het een onmogelijke optie zou zijn . Onderweg naar die bewuste locatie kwam ik al eerder een plaatsnaambord tegen, maar ik ben doorgelopen tot ik bij het bord was dat Dago in DM had gelinkt. Puur omdat het langs de route van het Waterliniepad ligt en omdat Amsterdam .

Genoeg hints nu. Neem een kijke in het topic en ga meedoen. Het is de lol waard