Pappa??!??

Redactie FOK!frontpage

"Vrouw moet vreemdgaan bekennen in kraamkamer"

bron:nu.nl/telegraaf

“Bijna één op de drie Nederlandse mannen die via een dna-test laten onderzoeken of zij de biologische vader zijn van een kind, komt bedrogen uit”

Dit blijkt uit de resultaten van vaderschapstesten die zijn verricht door het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Het ziekenhuis moet circa 30 procent van de mannen na een erfelijkheidstest meedelen dat de pasgeborene niet door hen is verwekt.

Dit zijn cijfers die gebaseerd zijn op de vaders die twijfelachtig zijn en zich daarom aanmelden voor een DNA-onderzoek. De werkelijke statistieken zullen waarschijnlijk hoger liggen. Het verhaal van de melkboer is dus nog steeds van toepassing. Dat moet toch verschrikkelijk zijn. Je probeert je debuut te maken als vader, wachtend in de verloskamer op het moment suprême, de verf van de kinderkamer nog aan je vingers en plotseling komt er een indiaan of in het allerergste geval een wasbeertje ter wereld. Mijn ongemeende excuses voor mijn discutabele poging tot humor.

Deze nachtmerrie was voor een zeer ongelukkige blanke man in Wassenaar realiteit geworden. Stond hij daar, nog ruikend naar de terpentine van de kinderkamer. Bevalt zijn blanke vrouw van een donker kindje. Bekend ter plaatse buitenechtelijk met een negroïde man een kussengevecht gehouden te hebben 9 maanden eerder. Schrijnend! Tegenwoordig ontkom je nergens aan. Elke stap word geregistreerd en op de voet gevolgd. Overal laat je sporen achter en ooo wat spelen velen onder ons graag spoorzoekertje. Er moet een lek geweest zijn in het ziekenhuis. Of de insiders die daar werken of de definitie van familie is niet meer wat het was. Een ramptoerist in de familie die zijn leven inricht met die van anderen. Als een duivel op afstand een eigen film creëert en zelf de genres kiest. Horror in dit geval. Wij als toeschouwers van het schouwspel beleven dit vaak als entertainment. Vandaar dat het de Telegraaf gehaald heeft. Een vraag en aanbod verhaal…

Hoeveel van jullie begint al een beetje te trippen? Wie van ons kan met 100% zekerheid zeggen dat onze vader onze echte vader is? Los van de mensen die zich aanmelden voor DNA onderzoek. Wat niet weet wat niet deert is een lijfspreuk maar zou eigenlijk niets meer mogen zijn dan een lijfspreuk. Tegenwoordig lijkt het ook een religie te zijn met z’n tradities en gewoontes. Met zijn geschiedenis en overleveringen. Net als met religies zal op een dag de waarheid onthuld worden. Want de waarheid achterhouden staat gelijk aan liegen.

De overspelige vrouw in kwestie heeft ontzettend veel levens in beweging gebracht. Ook wel verwoest! Het kindje is sinds dag 1 al een beroemdheid wat op zich best kenmerkend is voor de tijd waar we in leven. De echtgenoot is figuurlijk gecastreerd door deze traumatische ervaring. Hoe kan hij ooit nog een vrouw vertrouwen. En het kindje??? Die zal voor de rest van zijn leven het bekendste bastaardkindje van Nederland zijn.

En ze leven nog lang en ongelukkig….