Pim Fortuyn en Geert Wilders.

Redactie FOK!frontpage

Een stukje geschiedenis, heden en toekomst…

Geschiedenis:

Dankzij wijlen Pim Fortuin is het integratiedebat vandaag de dag mogelijk. Wie van jullie weet dat nog. De jeugd van vandaag denk ik niet. Of dacht je dat je vroeger zomaar kon zeggen dat je problemen had met Marokkanen of burka's? Hij heeft het afgedwongen door zonder waardeoordeel dingen te benoemen. Oké, hij was fel en recht door zee. Heeft dingen gezegd die hij misschien anders had kunnen zeggen. Dat hebben jij en ik ook wel eens. Klinkt menselijk. Was het ook niet met al zijn ideeën eens. Maar hij was absoluut geen racist! Toch willen/wilden mensen dat graag geloven. Ook ik!

Zijn voorkeur voor gezond gekrulde Marokkanen is dan ook geen geheim meer. Iedereen is op de hoogte van zijn ….. geaardheid en hij was kaal. Niks mis mee in een “Ogenschijnlijk Liberaal land”

Het is nog steeds lastig om niet te geloven dat hij racist was. Hij was kaal, dominant, en kwam met een diagnose die luidt: Er zijn problemen binnen de huidige Multiculturele samenleving. En iedereen keek hem aan alsof hij die problemen veroorzaakt had. Jaaaa, dan moet je wel racist zijn toch? Hij besprak dingen die de politiek liet liggen. Dingen die ons allemaal aangingen. Onderwerpen waar niet graag over gesproken werd. In die tijd was je al heel gauw een racist.

Zijn punt was: Laten we de problemen die er zijn rondom Allochtonen eerst oplossen, voordat we nieuwe Allochtonen/Vluchtelingen binnen laten. Met andere woorden.. Als je 2 kinderen van jezelf hebt en het zijn criminelen. Er schort van alles aan hun ontwikkeling. Dan ga je toch ook niet 6 kinderen adopteren uit Uruzgan. Eigen kinderen eerst. Heel nobel eigenlijk. Tegendeel is waar. Realiteit had een heel ander scenario voor hem in petto. Heel Nederland die over hem heen viel. Burgers in paniek. De media en de politiek die daar op inspeelden en nu is hij dood. Demoniseren is het sleutelwoord. Medeplichtig aan moord!

Heden:

Nederland die revalideert van een ongeval dat bijna 10 jaar duurt. Nederland blijkt niet paniekbestendig tijdens crisissituaties. Geert Wilders die het poltieke Fortuin van Pim als een big spender over de balk smijt. Bevolkingsgroepen die lijnrecht tegenover elkaar zijn komen te staan.

Dat Pim Fortuin racist was bleek vals alarm. Nu hebben we met z’n allen zelf een Geert Wilders gecreëerd. Geloof het of niet. Als wij het met z’n allen op een rijtje hadden in Nederland was meneer Geert niets meer dan een cartoon geweest. Iets abstracts. Pim Fortuin is zelf het slachtoffer geworden van waar het hier in Nederland nu echt allemaal om gaat. Hij is het slachtoffer geworden van dezelfde factoren die de Multiculturele samenleving al jaren belemmert om te integreren of te groeien.

Politiek (Wilders), media, intolerantie, onwetendheid. Als je het toch niet kan laten om iemand of iets de schuld te geven. Kies maar uit. Maar geef alsjeblieft elkaar niet de schuld. Dat is te makkelijk.

Geert komt als hoogste uit de bus bij de Europese verkiezingen. Tussentijdse peilingen die aangeven dat het goed mis is onder de Nederlandse kiezers. Geert Wilders vliegt de wereld over. Maakt nieuwe invloedrijke vriendjes. Het Fortuin van Pim is bijna op dus komen Joodse weldoeners hem financieel tegemoet. Pim Fortuin brak het ijs in Nederland. Hij heeft de weg vrijgemaakt voor nieuwe politici. Integratiedebat blijkt een gat in de markt. Dit waren niet de intenties van Pim Fortuin. Ik geloof nu wel dat hij echt het beste voor had met Nederland. Hij was wel voor het sluiten van een compromis. Maar geloven jullie nou echt (Wilders stemmers opgelet!) dat Geert het beste voor heeft met Nederland? Of alleen met zichzelf..

Als je goed in de ogen kijkt van Wilders dan zie je dat zijn ogen uit staan. Dit heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord of ergens gelezen maar laat ik het uitleggen. Ogen weerspiegelen de ziel. Mooiste compliment wat je dan ook kunt krijgen is dat je mooie ogen hebt. Zijn ogen staan dus uit. Geen sprankel, geen vonk, geen hoop. Wilders heeft niet echt iets om voor te leven. Berucht en gehaat door menig weldenkend mens. Als hij gaat plassen moet er security mee. Als hij langer dan 10 min op de wc zit trappen z’n werknemers de deur in. Omdat ze denken dat hij door de pot is getrokken door een Marokkaan of Turk en verzopen word in het riool.

Toekomst:

Geert Wilders wint de komende verkiezingen ruimschoots. Niet lang daarvoor hebben op verschillende plekken in Nederland serieuze rellen plaats gevonden. Shoarmazaken en de “Zwarte Markt” zijn met de grond gelijk gemaakt. De horeca in Nederland is ingestort. Holland Casino failliet met als oorzaak Turken en Chinezen die de storm zagen aankomen en het land uitgingen. Toespraken van Wilders en Balkenende samen die het volk oproept vooral kalm te blijven. De kredietcrisis bleek nog lang niet op zijn einde. Fout gecalculeerde voorspellingen van ex-minster Zalm en economen die dan ook door de media aan de schandpaal zijn gehangen. Iedereen die het werk neerlegt en van de chaos profiteert door meteen te demonstreren voor loonsverhoging.

En Stadsdeelvoorzitter Marcouch is dan minister van Defensie. Met zijn politieachtergrond bleek hij stiekem deze ambities altijd al te hebben. Bekende een oud collega bij Shownieuws. Vervelend voor hem dat het langs deze weg moest zei hij in een interview. Als Stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Slotervaart homobars promoten en lintjes doorknippen. Hard werken word dus wel beloond! Hij ziet dan ook van gelegenheid gebruikt te maken door uit de kast te komen. Marcouch was dan ook de eerste Minister van Defensie die homo is. Daar heeft hij ook een onderscheiding voor gekregen.

40% van Nederland is verslaafd geraakt aan een nieuw soort Drugs! Roemenen zagen potentie in Nederland want er was een vrije markt. Nu alle dealers vertrokken zijn...
 

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Gebruik je fantasie…

STEM NIET OP WILDERS!