De geschiedenis van de striptease (10)

Marco (cptmarco)

en de macht van de blote venusheuvel. Deel tien uit deze reeks.

Hier zijn we bijna aan het einde van de geschiedenis van de striptease, maar de macht van de blote venusheuvel wordt er niet minder om want in een redelijk nieuw fenomeen: “Naakt op openbare plaatsen”, is het wederom deze mooie welving die de glanzende hoofdrol heeft. 

Dit fenomeen, dat jaren geleden in Nederland begon toen meisjes zich poedelnaakt op straat lieten fotograferen, is uitgegroeid tot een graag gezien ‘gebeuren’. Kwamen de meisjes ‘vroeger’ vlug naar buiten als er niemand te zien was,….nu is het juist andersom en kijken ze vaak eerst of er publiek is aan wie ze zich kunnen tonen.

Opvallend is dat deze meiden, in tegenstelling tot de toneelnaakten (zoals in deel 9 beschreven) bijna altijd mooe gladde (geschoren/gewaxt) venusheuvels presenteren. Vooral in Duitsland is het fenomeen “Nackt in die Öffentlichkeit” redelijk veel voorkomend. Een poedelnaakt meisje, gevold door een foto/film team, dat op de meest uiteenlopende en onverwachte plaatsen opduikt.

Soms stapt ze ergens uit een auto en begint op straat te strippen en loopt dan in haar blootje verder, gevolgd door vele blikken van zowel mannen vrouwen als kinderen. Enkele voorbeelden hiervan: Voor een drukke voetgangersoversteekplaats stopt een auto, een mooi jong meisje stapt uit en begint met sierlijke bewegingen haar kleren uit te trekken. Als ze volledig naakt is loopt ze tussen de verbaasde, aangenaam verraste mensen door de winkelpassage in.

Ze loopt bijna tegen een kinderwagen aan en zij verontschuldigd zich bij de moeder, die haar aandachtig van top tot teen bekijkt en dan lachend verdergaat. Een groep schoolmeisjes staan er giechelend bij en de naakte dame loopt vergenoegd over de aandacht verder…… Je gaat met collega’s een café binnen en neemt aan een tafeltje. Een bloedmooie kelnerin komt naar jullie toe om de bestelling op te nemen. Met verbaasde blikken wordt de kelnerin bekeken….ze is helemaal naakt!

Als ze de drankjes komt brengen wordt ze nog eens goed bekeken en de blik wordt gevangen door haar mooi gevormde, volledig gladde venusheuvel die door haar sierlijke lopen een lust is voor het oog….. Op een drukbezochte rommelmarkt verschijnt een jongedame die bij de eerste marktkraam al dansend haar kleren uittrekt. Haar bewegingen worden op de voet gevolgd door volwassen en kinderen langzaam schrijdend gaat ze van de ene naar de andere marktkraam gevolgd door een groepje kinderen voor wie dit ook nieuw en interessant is.

Enkele(dappere) mensen spreken haar aan om haar te loven…… Met een aantal vriendinnen zit je op een druk terras van een restaurant. Er komt een naakte dame aanwandelen en loopt eerst langs, maar draait zich dan om en komt naar jullie tafel en begint met verleidelijke sensuele bewegingen te dansen. Haar handen eerst op haar mooie borsten, glijden langzaam naar beneden over haar buik en heupen en strelen zacht haar mooie glanzend gladde venusheuvel.

In de ogen van de toekijkende dames is bijna weemoet te lezen alsof ze het spijtig vinden dat ze het niet zelf zijn die deze naaktdans opvoeren… Twee meisjes worden op tijdens een straatoptocht door een schoonheidsspecialiste opgemaakt. Hiervoor hebben ze zich helemaal naakt uitgekleed om zich ook helemaal in te laten smeren met bodymilk. Met een glanzend lichaam en glimmende kale venusheuvel verlaten ze de make-up plaats en ‘wringen’ zich tussen de mensenmassa door waar ongewild diverse handen de naakte meisjeshuid raken.

Kleinere kinderen worden haastig teruggetrokken om niet tegen een blote vrouwenbuik te botsen. Langs de straatrand blijven ze staan waar ze wellicht meer aandacht krijgen dan de optocht. Als deze voorbij is lopen de beide naakte schoonheden er achter aan waarbij ze vooral door vrouwen en meisjes geprezen en bejubelt worden….

Dit is maar een kleine greep uit dit ‘fenomeen’ dat oa. op de navolgende plaatsen te zien kan zijn: Café, discotheek, tankstation, sporthal, tennisbaan, sportplaats, rommelmarkt, liftster, jeu de boulle plaats, ijssalon, optochten, carnaval, straatterras, restaurant, schoenwinkel, bakker, slager, strand, stadspark, rondvaartboot, veerpont, reisbus tram, trein, winkelcentrum, beurs, stadscentrum, station, bushalte, stadsfontein, biljartclub, kegelbaan enz……het is weliswaar geen echte striptease, maar de kijkers krijgen wel alles gratis te zien.

Hoe denken vrouwen en meisjes zelf over hun seksegenotes die stoutmoedig al hun vrouwelijke schoonheid zo openlijk naakt presenteren of voor publiek een perfecte striptease opvoeren? Zijn ze jaloers of vinden ze het maar niks…..?

In deel 11 lezen jullie meningen en antwoorden van diverse vrouwen en meisjes……gevolgd door een kleine enquête onder jonge vrouwen en meisjes. In het laatste deel (12) tips om als vrouw een geslaagde striptease op te voeren voor partner, vrienden, vriendinnen of een groter publiek…..en onder voorbehoud, een deel 13 met enkele voorbeeld foto’s.

Begrijpelijk heb ik geen foto’s van Salome of andere dames uit het verre verleden, wel van danseressen die dit eveneens in volle naaktheid nagespeeld hebben. wordt vervolgd…. Met dank aan lovepussy voor de submit