Geschiedenis van de striptease

Marco (cptmarco)

Er zijn users die graag zaken met ons willen delen en als striptease en venusheuvel in één zin staan, dan heb je onze aandacht te pakken:

…..de geschiedenis van de striptease en de macht van de blote venusheuvel…(deel 1)

Voorwoord. Hier moet een verhaal ontstaan over een kunstvorm die door vrijwel iedereen als buitengewoon aangenaam ervaren wordt om naar te kijken, maar toch weinig over besproken: Het plagerig ontbloten van een mooi vrouwenlichaam, ofwel de striptease…!

Ofschoon er ook mannen zijn die dit doen, laat ik dit hier buiten beschouwing. Een reden hiervoor is dat dit verhaal gaat over sensuele lichamelijke schoonheid en daarvan is, naar mijn mening, alleen sprake bij vrouwenlichamen. De hier neergeschreven geschiedenis is bedoeld voor kunst-leer-en discussiedoeleinden en daarin horen geen verhalen over (zichtbare) geslachtsdelen.

Wel wordt geschreven wat we zien/beleven tijdens het bekijken van een striptease of naaktdans, dus uitgebreid aandacht voor alle vrouwelijke en typisch vrouwelijke rondingen als borsten, billen, heupen, dijen, buik en venusheuvel. Deze laatste ronding is geen geslachtsdeel en wordt door de meeste mensen ook niet als zodanig beschouwd, zeker niet als deze geen schaamharen heeft.

Het woord komt in deze geschiedenis zeer veelvuldig voor…..het is de mooie naam voor de meest begeerde en meest verborgen ronding van een vrouw: de venusheuvel !! De reden dat ik juist als vrouw deze geschiedenis schrijf/verzamel is dat ikzelf striptease als hobby heb en me dit interesseert. Ook kan en heb ik hier mijn eigen ervaringen kwijt of gebruikt. Daarbij wil ik iedereen in de gelegenheid stellen zijn/haar commentaar en/of correcties te geven.

Ik hoop dat deze geschiedenis ertoe bijdraagt dat striptease-en naaktdanseressen meer waardering krijgen. Vrouwen en meisjes die de moed hebben zich zo kwetsbaar te presenteren verdienen respect, want wie heeft de moed zich op een podium voor veel toeschouwers volledig naakt uit te kleden en bijna te voelen dat alle ogen in haar schoot gericht zijn als ze eindelijk haar venusheuvel ontbloot?

Yvonne 10-08-2008 Korte inleiding Deze geschiedenis ontvoert de lezer naar een avontuurlijke en soms “bizarre” wereld van bijzondere vrouwen en meisjes. Erotische Naaktdans op een podium of op andere plaatsen, niet alleen voor eigen presentatie van een sterke persoonlijkheid, maar ook een bijzondere manier van communicatie met de toeschouwers die min of meer “gedwongen” worden haar prachtige vrouwelijke lichaamsrondingen te aanschouwen, ondeugend maar toch spectaculair.

Is deze erotische ontbloting met doelgerichte aanduidingen en geraffineerde vertragingen, in onze tijd, waar vaak zonder enige fantasie alle kledij zo snel mogelijk uit gaat, een uitstervende kunst geworden? Juist over de vervoering die deze hoge kunst teweegbrengt, wordt verteld en vooral over de mooie vrouwen die zich voor kijkgrage toeschouwers, mannelijk maar zeker ook vrouwelijk, ontblootten en dat nog steeds doen.

Een (soms te mooi) geschilderde geschiedenis van de striptease, aan elkaar gerijgd door sterktes en zwaktes, geld en macht…..De macht van de naakte venusheuvel? wordt vervolgd…. Met dank aan lovepussy voor de submit

Wij wachten geloof ik in spanning af....