Win een clinic bij Fridge riderz!!

Rick (rickmans)

Door het succes van vorig jaar zal op 15 november de tweede editie van Jägermeister Fridge Riderz plaatsvinden @ SnowWorld in Zoetermeer. Dit jaar zullen naast de snowboarders, ook de freeskiërs hun kunsten vertonen op de disciplines Rails en Kicker. De beste Nederlandse indoor snowboarders en freeskiërs zijn voor deze wedstrijd uitgenodigd. Jägermeister Fridge Riders is een invitational only event, wat betekent dat de riders voor de wedstrijd worden uitgenodigd om hun skills te showen.

Bij Jägermeister Fridge Riderz wordt er gestreden om de best tricks op de Rails en Kicker. Eerst worden de voorrondes gereden, waarna de beste riders per discipline door gaan naar de finale waar ze nog een keer een gooi kunnen doen naar de hoogste trede van het podium. Opgezweept door de speakers en DJ zullen zij alles uit de kast halen om de jury te imponeren.

Na afloop van de contest is er een dikke party in SnowWorld, waar natuurlijk ook de Jägermeister promogirls niet zullen ontbreken. Hier kan je natuurlijk de riders ontmoeten die daarvoor nog in actie te zien waren en een feestje met hun vieren.

Het wedstrijdprogramma begint om 20:00, de prijsuitreiking is rond 23.00 tijdens de party. Meer informatie is te vinden via http://www.riderz.tv

De clinics

Ben jij een ervaren snowboarder en ken jij geen angst voor rails en kickers? Dan is de Jägermeister Fridge Riderz clinic een uitdaging om niet uit de weg te gaan.

De Nederlandse top op het gebied van Freestyle Snowboarden komt op zaterdag 15 november bijeen in Snowworld Zoetermeer voor een spannende slopestyle en best trick competitie. Maar voordat de competitie begint heb jij de mogelijkheid om een slopestyle clinic te volgen onder leiding van enkele riders die later ook aan de competitie meedoen.

Wil jij kansmaken op deze clinic tijdens Fridge Riderz? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
"Wie was de winnaar van Jägermeister Fridge Riderz kicker contest in 2007?" en mail je antwoord voor maandag 6 november 20:00 uur aan forumacties@fok.nl