TRU 2012: We gaan er allemaal aan!

Jochem (jogy)

Jaja, hier is de moeder van alle onheilsprofetiëen, 2012. Talloze dingen zijn er over geschreven en de mogelijkheden zijn eindeloos. De komende paar weken zal ik jullie proberen voor te lichten over een paar van de populairste theoriëen erover.

Deze week zal ik jullie een introductie geven over planeet-X cq Niburu/10de planeet ( of nu 9de natuurlijk, sinds Pluto eruit is gekicked )

In TRU hebben we voor het gemak maar een verzameltopic in elkaar geflanst waar iedereen hun gedachten erover kan laten gaan. Zoals gezegd beginnen we met één van de meest destructieve van allemaal. Niburu.

Seriewoordenaar is in ieder geval een heerlijk startpunt mocht je nieuwsgierig zijn naar 2012 en wat er allemaal verwacht wordt door sommige mensen.

Verhaal in het kort zoals ik het begrijp. De sumerianen zouden de eerste beschaving zijn die weet had van de planeet. Zie plaatje.

Als je naar het plaatje kijkt zie je links een ruwe schets van ons zonnenstelsel inclusief een paar manen en exclusief een paar andere, ingewikkeld verhaal. Als je verder naar rechts gaat zie je rechts van het tweede mannetje nog een stip, dit wordt uitgelegd als die 10de (9de)  planeet, die elke tigduizend jaar langs komt zeilen om hoi te zeggen, met alle gevolgen van dien natuurlijk. In 1983 Was er een krantenbericht over een vooralsnog niet opgemerkte planeet in de Washington post , daarna was het akelig stil rondom deze toch wel uitzonderlijke ontdekking. In 1986 kreeg de south pole observatory een telescoop aangemeten ( en het idee daar achter is dat die planeet X dus enkel vanaf de zuidelijke kant te zien is en dan ook alleen nog met een heel sterke telescoop aangezien het amper reflecteert en zo.) Mocht die planeet langs komen zeilen dan hebben we het hier wel erg moeilijk trouwens want het kan meer dan 75% van onze bevolking uitroeien. Dit door megatsunami's super-aardbevingen en weet ik het allemaal.

Nu heb je in ieder geval een kleine inleiding gehad wat betreft Planeet X en wil je nog twee kleine linkjes geven alszijnde kers op de taart.

De eerste is de Doomsday seedbank die toevallig nu net klaar is, waar ze NIET aan gedacht hadden toen de VS en CCCP aan het dreigen waren met bommetjes van nucleare aard en nog dit linkje van een anonieme politicus uit noorwegen (toegegeven, het is geen NU.nl maarja, als de rust bewaard moet worden houdt de mainstream zich wel rustig denk ik dan maar en geef ze ( vanuit hun standpunt ) eens ongelijk.

Slaap zacht.