Kutdag!

Maarten (Mannee)

Dinsdag 2 oktober 2007. Wat een kutdag! Even vooropgesteld dat het een groot drama is, maar of het nu komt door de mediacampagne van de ouders McCann of door het knullige Portugese onderzoeksteam weet ik niet, maar ik ben er zo langzamerhand wel klaar mee. Natuurlijk hebben die McCanns de schijn tegen met hun overdreven gedrag, maar kennelijk is er geen enkel bewijs tegen hen. Daarnaast lijkt er ook geen enkel spoor van een misdrijf met een andere dader. Kortom, dat onderzoek zit vast. Dat kan natuurlijk, maar is het dan nodig dat er vrijwel geen dag voorbij gaat of er verschijnt weer één of andere theorie in de media over de achtergrond van de verdwijning van Madeleine McCann of nog erger, compleet onzinnige niet ter zake doende 'achtergrondinformatie'.

Wat hebben we zoal al gehad: "Gerry McCann is niet de vader van Madeleine", "Madeleine is door haar moeder per ongeluk vermoord", "Madeleine ligt onder het beton bij een kerkje", "Madeleine is ergens in Spanje gedumpt", "er zitten bloedsporen in de auto", "er lag een injectienaald in de kamer", "er waren bloedsporen in de kamer", "er lagen haren in de auto, haren op een knuffel, haren op Wouter Bos z'n reet", "Madeleine is gezien in Brussel, Amsterdam, Marokko, Madrid, Zwolle, Epe, Eexterveen en weet ik veel waar allemaal", "volgens een email van Prins Charles heeft het kamermeisje het gedaan" en nu dan weer: "de mail van Prins Charles is eigenlijk van de McCanns...." STOP DAAR TOCH MEE!

En wat hadden we verder nog in het nieuws. Voor 750 Euro mag je aan de borsten van Rotterdamse agentes voelen, Geert Wilders grote verliezer bij verkiezing en de inflatie neemt schrikbarende vormen aan.