CGI Beowulf Trailer

Lody (Mister_Monkeyman)

Beowulf is het oudste epische gedicht dat in de oude Engels was geschreven. Men schat dat het ongeveer uit de 10e eeuw stamt, sommigen beweren echter dat het uit de 8ste eeuw stamt. Het is geschreven in een alliterende versvorm, bestaat uit 3182 regels, en het is 10% van de huidige Angelsaksische bronnen.

Niet dat het allemaal uitmaakt, nee, het gaat immers om het verhaal. Beowulf is één van de eerste superhelden, en zoals elke superheld, heeft Beowulf ook zijn vijand... Grendel. Een trol... En dan hebben we het niet over types zoals op de FP...

Enfin, je kunt de HD trailer hier downloaden, er zit wel wat naakt en bloed bij (als je hem online wilt bekijken moet je een hoop shit invullen... )

De techniek die Robert Zemeckis gebruikte is hetzelfde als bij The Polar Express en levert zeer realistische gezichten op. Het oogt echter nog steeds nep, maar dat is vanwege stylistische redenen. De cast bestaat onder andere uit Angelina Jolie, Anthony Hopkins, John Malkovich, en Crispin Glover als Grendel. 

Hieronder nog wat screens:

Wat screencaps van de trailer (klik voor grotere versie):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En de site.

(Er zal tevens een game van uitkomen.)

En voor de echte, echte diehards:

LEZEN!