Wide Wallpaper Wednesday: Bosje Bloemen

Lody (Mister_Monkeyman)

Ik ben nog steeds op zoek naar triple screen wallpapers, aangezien ik laatst een laptop heb gekocht en er twee extra beeldschermen op heb aangesloten. Half Life 2 ondersteunt dit in ieder geval, maar niet elke game doet dat.

Daarom leek het me handig om niet alleen wallpapers te posten, maar ook andere handige informatie voor mensen met een dual screen setup.

Ten eerste een programma dat elke persoon met een dual screen setup moet hebben: Ultramon. Zeer handig voor het instellen en regelen van je schermen. Heb je problemen met het instaleren of vragen? Post anders in de reacties, PM me, of post het op het forum

Ten tweede: voor de gamers onder ons, als je twee schermen hebt is het alleen leuk om RTS/(MMO)RPG te spelen. Shootergames en racegames zijn onmogelijk te spelen, als je me niet gelooft: probeer het uit zou ik zeggen ;) . Sommige games zijn echter al wat ouder en kun je niet zomaar op twee schermen spelen. Gelukkig is er de site Widescreen Gaming die een lijst bijhoudt van spellen die widescreen ondersteunen, en welke files je moet editten bij spellen zodat die ook widescreen kunnen. Ook is er een hoop info te vinden over diverse monitors en hun maximale resolutie.

Ten derde: GEK OP BLOEMEN!!! (alles wederom 2560 x 1600)

en voor de mensen met triple screen:

See you next time! Ik ga nu WoWen wat een stuk fijner speelt met drie schermen :D